BackStrong: Nooit meer last van je rug?!

Er zijn in Nederland 3 miljoen mensen met een zittend beroep. Dit betekend dat ongeveer 17,5% van Nederland iedere dag uren zit. Heel veel van die mensen hebben dan ook last van rugklachten en andere problemen die veroorzaakt worden door hun zittend beroep. Mensen zeggen tegenwoordig zelfs dat zitten het nieuwe roken is. De BackStrong bureaustoel is dé oplossing zodat niemand meer last van rugklachten krijgt!

bureaustoel

Hoe stopt het mijn rugklachten dan?
Deze bureaustoel is anders dan andere, het deel waar je op zit kan namelijk heen en weer bewegen. Dit zorgt er voor dat dit deel in de tijd dat je op je stoel zit makkelijk met je meebeweegt. Je houdt dan een rechte rug als je niet tegen de leuning aan zit en als je wel tegen de leuning aan wilt zitten beweegt dat deel gewoon mee. Bij een normale bureaustoel heb je dat niet. En omdat je dat niet hebt ga je automatisch je rug buigen als je aan het werk bent. Dit zorgt niet alleen voor rugklachten maar doordat je niet goed zit loopt de doorstroming van je bloed ook niet goed. Veel mensen weten dit niet en daarom is het ook zo belangrijk dat mensen deze stoel leren kennen. Deze stoel kan wel 3 miljoen mensen helpen met rugklachten en/of andere klachten.

bureaustoel 2

Dan moet hij wel veel kosten zeker?
Normale bureaustoelen kosten tussen de 50 en 500 euro, het is maar net wat voor een bureaustoel je wilt. Maar ook de dure bureaustoelen hebben niet hetzelfde concept als de BackStrong. De BackStrong zal vanaf Maart dit jaar te koop zijn tegen een prijs van 310 euro. Dat is natuurlijk wel iets meer dan een normale bureaustoel maar wij hebben ook bureaustoelen gezien van dezelfde prijs die niet helpen tegen alle klachten. Dan is deze 300 euro het wel waard, want een bezoekje naar de dokter is al snel iets duurder. En als je als bedrijf naar deze stoelen zit te kijken dan geven ze ook nog korting, want hoe meer stoelen je koopt hoe minder iedere stoel kost. Wil je als bedrijf namelijk 10 van deze stoelen kopen dan ben je 2600 euro kwijt. Dat is een korting van 40 euro per stoel. De stoel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: rood, blauw, zwart en grijs.

Onze mening
Wij raden deze stoel zeker aan, wij vinden namelijk dat de rugklachten die mensen krijgen door het werk of die kinderen krijgen door het gamen achter de computer erger zijn dan iets meer betalen voor een goede stoel. Want niet alleen volwassenen lijden aan rugklachten, ook kinderen die uren achter hun computer zitten te gamen hebben een goede bureaustoel nodig. Om de klachten op vroege en late leeftijd te verhelpen is deze stoel zeker een goed medicijn!

Vond je het leuk om deze blog te lezen? Kijk dan ook snel nog even naar onze andere blogs en volg ons ook gelijk op Instagram en Facebook zodat je nooit meer een blog mist!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s